Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Seepje vloeibaar Vers geperste lente bonte was

€ 9,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Seepje is het 100% plantaardige en fairtrade wasmiddel uit Nepal. Seepje wast met schillen van de Sapindus mukorossi-vrucht, afkomstig van de Sapindusbomen die in overvloed groeien in- en rondom het Himalaya gebergte. Vanwege het gunstige klimaat in Nepal groeien daar de grootste vruchten van de hoogste kwaliteit! Wanneer de schil van de vrucht gedroogd is beschikt deze over bijzondere eigenschappen…

Schillen
Deze schillen bevatten namelijk saponine, een soort natuurlijk zeep dat reinigt en antibacterieel werkt. Wanneer de schillen, in jouw wasmachine, in aanraking komen met water scheiden ze deze natuurlijke vorm van zeep af. De lokale bevolking in Nepal gebruikt de schillen dan ook al jaren voor het wassen van kleding!
De Seepje schillen maken zowel de gekleurde als witte was heerlijk schoon en zacht. Je kunt ze zelfs gebruiken voor delicate stoffen! En het mooie is, dat Seepje altijd en overal een positieve impact nastreeft. Zo kunnen we samen de wereld schoner en mooier wassen.

Vloeibaar
Op basis van de Seepje schillen is Seepje ‘vrij en blij geur’ en Seepje ‘vers geperste lente geur’ ontwikkeld. 100% plantaardige en fairtrade vloeibare wasmiddelen!
Deze vloeibare Seepjes bestaan voor 70% uit het extract uit de Seepje schillen. Daarnaast zijn andere natuurlijke stoffen toegevoegd om de waskracht te bevorderen, zoals verzeepte zonnebloemolie en citroenzuur, en om een heerlijke geur te geven aan de was. Ze zijn verpakt in een kartonnen wasmiddelfles, zodat 70% plastic wordt bespaard ten opzichte van een plastic fles. Seepje vloeibaar is minder geschikt voor delicate stoffen.

Inhoud: 1 liter